DİKEY E TİCARET
Dikey E-Ticarete Girmek Ya da Girmemek
27 Ocak 2016

PrestaShop 2016 E-Ticaret Takvimi

PrestaShop 2016

PrestaShop 2016 E-Ticaret Takvimi

E-ticaret takvimi, E-Ticaret te online mağazanız için promosyon ve kampanyalar hazırlayabilmeniz de yardımcı bir araçtır. Pretashop Modülleri için diğer yazılarımızı okuyun veya bizimle iletişime geçiniz.

PrestaShop 2016 E-Ticaret Takvimi

E-ticaret takvimi, E-Ticaret  mağazanız başarılı promosyonlar hazırlama, öneriler sunmak istiyorsanız kullanmanız gerekecek olan modül. 2016’da yapmak için gerekli her şeyi bulacaksınız, ortalama sepeti değerini artırarak kullanıcı deneyimini geliştirmek, işletmeniz için önemlidir.

E-ticaret takvimi ile Trafik ve dönüşüm oranları artırılması için ülke, fikirler ve ipuçları kilit satış için olaylar, müşterileri elde tutmak yönetimin optimize edilmesi gibi mevcut konular vardır.

Tüm E-Ticaret mağazaları için önemli bir araçtır.

İşte Megesoft alt yapı da kullandığı  PrestaShop gibi misyonumuz başarılı bir e-ticaret projesini oluşturmaya yardımcı olmaktır.

Bu takvimi kullanırken e-ticaret satış kampanyalarında başarıya ulaşmak daha az stres ve daha iyi bir organizasyon demektir!

Nerede olursanız olun, bu ipuçları yararlanmak!

E-ticaret takvimi 7 dilde ve 8 ülkede (Fransa, Almanya, İtalya, Hollanda, Polonya, İspanya, Birleşik Krallık ve Amerika Birleşik Devletleri) için özelleştirilmiştir.

Ne zaman ve nasıl büyük satış yapabileceğiniz etkinliğe hazırlanmayı bilin (yılbaşı, Anneler Günü, Kara Cuma, vs.) aynı zamanda 2016 yılında belirli olaylar (Olimpiyat Oyunları, Euro 2016, vs.) kampanyalarınızı hazırlayın. Artık e-ticaret sitesi hazırlamaya başlamadan ne zaman ve nasıl öne geçmeyi bileceksiniz..

E-Commerce Calendar gibi, Prestashop Modülleri, araçları gibi seçimler ile Megesoft aracılığıyla sizin hayatınızı kolaylaştırmak istiyoruz. Projelerinizde Prestashop’u kullanmayı düşünüyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Prestashop Çözümleri için Megesoft’u Tercih Edin!

E Ticaret ve web tasarım çözümlerimiz için ayrıntılı sayfamızı inceleyiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir